Η Ηλεκτροκίνηση είναι εδώ !!! Τα ηλεκτρικά οχήματα, δίτροχα, τρίτροχα ή τετράτροχα, μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα δίνοντάς σας την ελευθερία που ζητάτε με τον πιο οικολογικό τρόπο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ηλεκτροκίνηση αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς  και τα ηλεκτρικά οχήματα θα αποτελούν την πρώτη επιλογή σε μερικά χρόνια από σήμερα.

Στην Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων μπορείτε να βρείτε μία γκάμα ηλεκτρικών σκούτερ αλλά και αυτοκινήτων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αγοράς. Η επιλογή των οχημάτων  έχει γίνει προσεκτικά, με γνώμονα τόσο την ασφάλεια, την ποιότητα και την απόδοση, όσο και με την σχέση της αξίας με την τιμή.

Η κορυφαία τεχνογνωσία και η μακρόχρονη εμπειρία όλων των εργαζομένων στην Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων, κάνει το κατάστημα να οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων.

Στις δύο εκθέσεις της Ηλεκτροκίνησης Ιωαννίνων θα βρείτε τα περισσότερα από τα μοντέλα των συνεργαζόμενων κατασκευαστών με δυνατότητα test drive.

Περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας, γνωρίστε τη δυναμική και τα μοναδικά πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης, και με την πρώτη ευκαιρία επισκεφτείτε μας και βρείτε ό,τι ονειρεύεστε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.


 

Τώρα έχεις πολλούς λόγους για να χαμογελάς!

 

Το ECO CAR, για να κινηθεί, χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια που βρίσκεται αποθηκευμένη στις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες του.
Ο ηλεκτρικός κινητήρας του έχει ισχύ 7.5kW και τροφοδοτείται από 6 μπαταρίες στα 72V.
Το μήκος του ECO CAR είναι μόλις 224.5 εκατοστά, το πλάτος του 130 εκατοστά και το ύψος 157 εκατοστά. Μαζί με τις μπαταρίες, το βάρος του είναι 670 κιλά.
Παρά τις μικρές διαστάσεις του, ο εσωτερικός χώρος είναι άνετος για δύο άτομα και η αυτονομία του κυμαίνεται από 100 έως 120 χιλιόμετρα με μέγιστη ταχύτητα τα 80 χλμ/ώρα.

Το MIKU. Μονοτονία...τέλος

Με το μοναδικό του στυλ και σχέδιο, το MIKU είναι ένα φανταστικό ηλεκτρικό σκούτερ που σε οδηγεί μακριά από την καθημερινότητα.

  • Eco Sun
  • SunRa
  • Emw
  • Motivas
  • Electrokinisis
  • Eco Car